Deprecated: Function create_function() is deprecated in E:\HostingSpaces\Janis\themeaningofwork.nl\wwwroot\wp-content\themes\u-design\functions.php on line 1 Inzicht in vaardigheden zorgt voor betere bedrijfsresultaten - The Meaning of Work The Meaning of Work

Inzicht in vaardigheden zorgt voor betere bedrijfsresultaten

Organisaties realiseren verbeterde winstcijfers dankzij een beter inzicht in de vaardigheden van hun potentiële en huidige werknemers zo blijkt uit het op case studies gebaseerde rapport Business Outcomes Study Report van SHL.

In het rapport wordt dieper ingegaan op de positieve ROI die bedrijven hebben gerealiseerd met het invoeren van  talentassessment-oplossingen. Het bevat een overzicht van de twaalf belangrijkste resultaten op basis van de deelname van meer dan 55 organisaties uit verschillende sectoren, waaronder de financiële, technologie- en de toerisme- en recreatiesector. Uit elke casestudy blijkt een directe correlatie te bestaan tussen het meten van talent en een hogere operationele efficiëntie of kwaliteit, hogere omzetten, lagere kosten of effectiever leiderschap.

Cases

Uit de cijfers van een elektronicaketen bleek bijvoorbeeld dat verkoopmedewerkers met hoge assessmentscores gemiddeld 19 procent meer omzet per maand realiseerden. Daarnaast concludeerde een telecommunicatiebedrijf dat klantenservicemedewerkers met hoge assessmentscores telefoongesprekken sneller afhandelden, vaker voldeden aan doelstellingen en meer dan gemiddeld als topperformers werden beoordeeld.

Flexibel, samenwerken en kennis

Marc Albert, Managing Director Nederland bij SHL: “Leidinggevenden uit binnen- en buitenland zijn ervan overtuigd dat een productiviteitsverhoging van werknemers van 20 procent essentieel is voor winstgevende groei. Omdat organisaties altijd streven naar manieren om meer te doen met minder, gebruiken veel van deze organisaties oplossingen voor talentmanagement, inclusief assessmenttests vóór en na werving, om beter inzicht te krijgen in de vaardigheden en het potentieel van mensen. Organisaties hebben werknemers nodig die flexibel zijn, kunnen samenwerken en uitblinken in een rol die in toenemende mate gebaseerd is op kennis.”

Bron: HR-praktijk, Mariel Hovemann 22-5-2014

Geen reactie mogelijk.

Contactgegevens

The Meaning of Work
Slenakerweg 25
6271 PE Gulpen
KvK 53 899 210


Tel: 06 11 34 67 68