Executive coaching
leiderschapsontwikkeling
persoonlijke ontwikkeling

Coaching - aandacht voor jouw ontwikkeling

 

Wil jij weten waar jij, met jouw talenten, echt het verschil kunt maken? De leidinggevende worden die jij voor medewerkers wilt zijn? Kunnen sparren over strategische uitdagingen met iemand die jouw werk en positie kent? Coaching helpt je verder! Als coach ga ik voor duurzaam resultaat. Jij, jouw ontwikkeling, staat voorop. Ik zal je altijd een eerlijk en onafhankelijk advies geven. In de eerste plaats ben ik vertrouwenspersoon. Alles wat jij mij vertelt is vertrouwelijk. Met plezier – én heel veel kennis en ervaring – ben ik voor jou een sparringpartner. Of stok achter de deur. Ik bied je een frisse kijk, een nieuw perspectief van waaruit je jezelf en je organisatie kunt bekijken. Maar ook rust, empathie en een gedegen aanpak, met inzet van professionele methodes. Zoals de Talent Motivatie Analyse: een reeks analyses en gesprekken die alle kanten van jouw persoonlijkheid, inclusief je drijfveren, talenten en valkuilen, heel overzichtelijk in beeld brengt. Wat maakt voor jóu het leven en het werk dat je doet écht waardevol? Dat is het uitgangspunt van mijn coachingsmethode, de basis van waaruit we richting geven aan jouw ontwikkeling. Je leert waar en wanneer jouw talenten echt tot hun recht komen. Hoe je ze op een positieve manier kunt inzetten. Zodat jij doet wat goed voelt én waar je goed in bent.   

The Meaning of Work - Executive coaching

Executive coaching

Het is eenzaam aan de top… Als directeur of manager worstel je soms met vraagstukken die je niet intern kunt bespreken. Een externe coach, die jouw wereld kent en begrijpt, kan dan heel waardevol zijn. Ik heb veel ervaring met het coachen van algemeen directeuren, directieteams en managers. Zowel op tactisch als strategisch niveau heb ik bewezen een volwaardige sparringpartner te zijn, die kritisch en eerlijk durft te zijn. Ik help je, met een onafhankelijke blik en persoonlijk maatwerk om succesvoller te zijn, als organisatie én als bestuurder. Met oog voor zowel het ondernemers- als het werknemersbelang. En uitgaand van jouw talenten en unieke persoonlijkheid. 

Leiderschapsontwikkeling

Als leidinggevende word je vaak in het diepe gegooid. Toch zijn er maar weinig mensen die direct op een heel natuurlijke manier leiding kunnen geven. Ik help je de leidinggevende te worden die jij wilt zijn. Om een leiderschapsstijl te ontwikkelen die je gemakkelijk af gaat, omdat het een stijl is die bij jou past. Waarbij je gebruik maakt van jouw talenten. En een goed gevoel hebt. Na een gedegen ontwikkeltraject met een half jaar intensieve coaching kun jij een veilige werkomgeving voor je team creëren, mensen verbinden en eigenaarschap stimuleren. Je wéét welke leiderschapsstijl en manier van communiceren voor jou het beste werkt. En hoe je operationeel en tactisch leiding geeft. Dat maakt dat jij als leidinggevende meer jezelf bent, meer van jezelf laat zien én meer bereikt.

photostique themeaningofwork 1100639 scaled
The Meaning of Work - Persoonlijke ontwikkeling, Personal Coaching

Persoonlijke ontwikkeling

Twijfel je of wat jij doet wel bij je past? Zoek je naar richting: wat wil ik eigenlijk, wat geeft mij energie en voldoening? Waar ben ik écht goed in? Een persoonlijk ontwikkeltraject geeft je de inzichten die je zoekt. Onderdeel hiervan is de Talent Motivatie Analyse. Hierdoor leer je jezelf heel goed kennen. Je ontdekt wat echt belangrijk voor je is. Waar je sterk in bent én wat je minder goed afgaat. Kortom: wáár, in welke richting of functie, jij jouw talenten wilt inzetten en het verschil kunt maken. Ook deze coaching is natuurlijk maatwerk. Jij, jouw waarden en talenten, zijn het uitgangspunt. Van daaruit gaan we samen op zoek naar wat bij jou past.  

Wat zeggen klanten