Deprecated: Function create_function() is deprecated in E:\HostingSpaces\Janis\themeaningofwork.nl\wwwroot\wp-content\themes\u-design\functions.php on line 1 Over - The Meaning of Work The Meaning of Work

Over

Mensen zijn de bouwstenen van organisaties en van onze samenleving.
The Meaning of Work verbindt menselijke Waarden met Resultaat en brengt zo balans tussen de belangen van mensen en het belang van de organisatie waar zij voor werken. Verandering brengen door betekenis toe te voegen. De uitkomst? Een beter gezamenlijk resultaat voor organisaties en de mensen die er werken.

The Meaning of Work staat voor:

  • Duurzaam resultaat
  • Vrijheid in denken
  • Betekenisvol en Zinvol
  • Vertrouwen en integriteit
  • Authenticiteit

Over Wilbert Janissen, eigenaar en oprichter van The Meaning of Work:

2014-06-24 - Wilbert Janissen - 17 - 400x400pxEen succesvolle organisatie beseft wat het potentieel van haar mensen is en kan daar gebruik van maken. Ik geloof in dat potentieel en help organisaties om dit te benutten. In het vertalen van visie naar praktische toepassingen in de organisatie ligt mijn kracht. Ik ben een onafhankelijk denker en zal u dan ook altijd een onafhankelijk advies geven, ook wanneer dat ingaat tegen de heersende opvattingen!

Mijn aanpak is erop gericht om helderheid te brengen. In complexe omgevingen zal ik overzicht behouden, rust uitstralen en blijven denken in oplossingen. Daarbij ben ik resultaatgericht, maar vooral ook mensgericht want ik weet dat duurzame resultaten uiteindelijk altijd samen worden behaald.

Na een universitaire opleiding als Geoloog heb ik een internationale carriere van 10 jaar in de olie- en gaswinning gehad. Toen ik goed en wel besefte dat ik met mensen en niet langer met grondstoffen wilde werken en heb ik mijn loopbaan een andere wending gegeven. Sinds 2003 ben ik als generalist actief op het gebied van Human Resources en werkzaam als Executive Coach en Organisatie Adviseur. Ik ben specialist en TMA Certified Professional op het gebied van Talentmanagement, Talentgericht Organisatiemanagement en Talentgericht Competentiemanagement.

Mijn motto: ‘Zet de stap van Human Resources naar Human Sources!’ Ofwel, zie mensen niet langer als grondstoffen, maar als bronnen. Wanneer je dat realiseert komen de duurzame resultaten vanzelf!

Ik kom graag naar u toe voor een vrijblijvend gesprek.

Wilt u meer weten? Bekijk dan mijn profiel op LinkedIn.CertifiedProfessional

Contactgegevens

The Meaning of Work
Slenakerweg 25
6271 PE Gulpen
KvK 53 899 210


Tel: 06 11 34 67 68